IPadOS 16 dhe macOS Venture debutojnë më 24 Tetor...

iPadOS 16 dhe macOS Venture debutojnë më 24 Tetor...

Apple po bën hapa të mëdhenj përpara në shkrirjen e harduerit dhe softuerit të kompanive. iPad OS 16 do të shndërrojë tabletin e Apple më shumë në një laptop.
Më në fund përdoruesit do të kenë në duar iPadOS 16 duke filluar nga a Hëna e ardhshme më 24 Tetor njoftoi Apple ditën e sotme.
Sistemi operativ i ri përfshin funksionalitetin e punimit me disa aplikacione njëherazi Apple Stage Manager. Ky funksionalitet gjithashtu do të shkojë në macOS Ventura që debuton të njëjtën ditë.

iPadOS 16 vjen krahas iPad Pro të ri lançuar nga Apple me çipin M2 dhe Wi-Fi 6E. Duhet të ken iPad dhe iPad Mini të gjeneratës së 5-të ose gjeneratës së re iPad Air për të instaluar sistemin më të fundit operativ.
Apple po bën hapa të mëdhenj përpara në shkrirjen e harduerit dhe softuerit të kompanive. iPadOS 16 do të shndërrojë tabletin e Apple më shumë në një laptop.
Në lidhje me macOS Ventura, kemi të bëjmë me një përditësim të ndjeshëm krahasuar me atë të vitit të kaluar edhe pse Stage Manager do të jetë një veçori kontroverse për disa përdorues.
Shumë përdorues janë ndjerë më rehat duke lëvizur mes aplikacioneve përmes dokut të macOS.