Graphic Card

RTX 4060 Ti do të performojë njëlloj si RTX 3070 në gaming...
Grafikat e reja AMD për laptopët janë më të shpejtë se RTX 3060 në desktop...
Kartat grafike AMD dhe Nvidia bien nën çmimet e rekomanduara...
AMD prezanton procesorët e rinj Ryzen 7000 më 29 Gusht...
Nvidia humbet miliarda dollarë ndërsa AMD lulëzon...
Nvidia mendon vazhdimin e shitjeve të RTX 3000 edhe pas lançimit të GPU-ve të gjeneratës së re…

6 Item(s)

Shfaq per faqe